Blog

Dags att planera inför jul

Även fast det är månader kvar innan december så är det alltid bra att vara ute i god tid om du är företagare och planerar att bjuda dina anställda på något extra inför jul. Det är till exempel vanligt att man bjuder in till julfest eller på julbord. Men de populära ställena som erbjuder julbord bokas upp snabbt, och därför ska du redan nu boka det.

Hitta bra julbord

Det finns många företag som erbjuder julbord och därför kan det kännas svårt att hitta ett som passar dig och dina anställda. Ett tips är att du ska utgå från var ni finns. Du kan till exempel boka julbord i Stockholm genom att vända dig till La Botanica som erbjuder julbord i sina lokaler som finns i Solna. De erbjuder ett av Sveriges största julbord och de har ett enormt utbud på buffén. Därför kan du räkna med att det finns mat som passar alla och därför är det värt att boka julbord i Stockholm genom La Botanica. Deras mångsidiga buffé finns att boka mellan den 21 november och den 22 december och därmed är det ett ganska kort tidsspann och risken finns att de blir uppbokade. Därför ska du se till att boka in en tid för dig och dina kollegor så snart som möjligt om du planerar att ta med dem på julbord.

På La Botanicas hemsida kan du enkelt boka en tid och du kan även läsa mer om deras tjänster. På hemsidan kan du även se exempel på öppettider och du kan till exempel välja mellan om du ska boka in er på jullunch eller ett julbord vid middagstid. En annan sak som kan vara värt att överväga är huruvida du även ska boka in er på någon aktivitet. La Botanica erbjuder till exempel bowling, minigolf och shuffleboard.

fusion