Blog

Räkna kalorier – enkelt och smidigt

Vissa älskar att använda sig av dieter, eftersom en färdig diet är lätt att följa och man behöver inte själv fundera så mycket på vad man ska göra. Allt står nedskrivet i en färdig guide och det finns även färdiga recept att hämta på bara några sekunder. Andra gillar inte dieter alls och tycker att det är svårt och jobbigt att behöva anpassa varje måltid efter ett specifikt kostschema. För den som inte gillar färdiga dieter har vi en lösning på problemet.

Räkna kalorier

Det enda som du egentligen behöver göra för att gå ner i vikt är att räkna dina kalorier. Jo, det är sant! Det spelar ingen roll vad du äter, så länge du ser till att göra av med fler kalorier än du stoppar i dig. Vill du äta en pizza utspritt på hela dagen så gör du det, men naturligtvis är det bra att fortfarande välja mer hälsosamma alternativ.

Att räkna kalorier kan låta jobbigt, men är faktiskt mycket enkelt. Det finns riktigt bra appar som du kan använda dig av där du bara skriver in vad det är du har ätit. Appen räknar då själv ut hur många kalorier din måltid har gett dig. Se till att ligga på ett underskott av kalorier!

fusion